وصفات التحضير

استكشف افضل وصفات التحضير المقترحة لمنتجاتنا
أزتيك ديكاف - دي كاف

أزتيك ديكاف - دي كاف

أزتيك - المكسيك بلد المنشأ : المكسيك المعالجة : سويس واتر السلالة : ديكاف الإيحاءات : شوكولاتة، كراميل، تفاح اخضر، قوام متوسط.

إسبريسو

Method
Rich and intense shot with balanced crema. Perfect for straight espresso or milk-based drinks.
Ratio
1:2 (18g coffee : 36g water)
🔥

V60 حار

Method
Clean and bright pour over method highlighting delicate flavors and aromatics.
Ratio
1:16 (20g coffee : 320g water)
❄️

V60 بارد

Method
Smooth and refreshing cold brew with sweet notes and low acidity.
Ratio
1:15 (30g coffee : 450g water)
أوغندا ماناناسي

أوغندا ماناناسي

اوغندا ماناناسي البلد : أوغندا المعالجة : مجففة السلالة : براينيما  الإرتفاع : 1900 - 2000 الإيحاءات :  شوكولاتة داكنة، شاي أسود، كراميل، قوام ممتلئ

إسبريسو

Method
Rich and intense shot with balanced crema. Perfect for straight espresso or milk-based drinks.
Ratio
1:2 (18g coffee : 36g water)
🔥

V60 حار

Method
Clean and bright pour over method highlighting delicate flavors and aromatics.
Ratio
1:16 (20g coffee : 320g water)
❄️

V60 بارد

Method
Smooth and refreshing cold brew with sweet notes and low acidity.
Ratio
1:15 (30g coffee : 450g water)
اكسلسيو كولومبيا

اكسلسيو كولومبيا

اكسلسيو كولومبيا

إسبريسو

Method
Rich and intense shot with balanced crema. Perfect for straight espresso or milk-based drinks.
Ratio
1:2 (18g coffee : 36g water)
🔥

V60 حار

Method
Clean and bright pour over method highlighting delicate flavors and aromatics.
Ratio
1:16 (20g coffee : 320g water)
❄️

V60 بارد

Method
Smooth and refreshing cold brew with sweet notes and low acidity.
Ratio
1:15 (30g coffee : 450g water)
أوڤـا كولومبيا

أوڤـا كولومبيا

اوڤا - كولومبيا محصول فاخر الإيحاءات: عنب، توت، حلاوة،  قوام ممتلئ. الارتفاع: 2200 متر السلالة: كاتورا (Caturra) المعالجة: مجففة (Natural)

إسبريسو

Method
Rich and intense shot with balanced crema. Perfect for straight espresso or milk-based drinks.
Ratio
1:2 (18g coffee : 36g water)
🔥

V60 حار

Method
Clean and bright pour over method highlighting delicate flavors and aromatics.
Ratio
1:16 (20g coffee : 320g water)
❄️

V60 بارد

Method
Smooth and refreshing cold brew with sweet notes and low acidity.
Ratio
1:15 (30g coffee : 450g water)
هامبيلا اثيوبيا

هامبيلا اثيوبيا

هامبيلا - اثيوبيا بلد المنشأ : اثيوبيا المعالجة : مجففة السلالة : مزيج سلالات اثيوبية الإيحاءات : توت ازرق، باشن فروت، فانيلا، خوخ، قوام متوسط.

إسبريسو

Method
Rich and intense shot with balanced crema. Perfect for straight espresso or milk-based drinks.
Ratio
1:2 (18g coffee : 36g water)
🔥

V60 حار

Method
Clean and bright pour over method highlighting delicate flavors and aromatics.
Ratio
1:16 (20g coffee : 320g water)
❄️

V60 بارد

Method
Smooth and refreshing cold brew with sweet notes and low acidity.
Ratio
1:15 (30g coffee : 450g water)
جبال هروب السعودية

جبال هروب السعودية

محصول سعودي فاخر "جبال هَرُوبْ" إيحاءات: فاكهية - حلاوة - شمام - فانيلا - قوام غني المنطقة : جازان السلالة: تيبيكا المعالجة: تجفيف لا هوائي الارتفا...

إسبريسو

Method
Rich and intense shot with balanced crema. Perfect for straight espresso or milk-based drinks.
Ratio
1:2 (18g coffee : 36g water)
🔥

V60 حار

Method
Clean and bright pour over method highlighting delicate flavors and aromatics.
Ratio
1:16 (20g coffee : 320g water)
❄️

V60 بارد

Method
Smooth and refreshing cold brew with sweet notes and low acidity.
Ratio
1:15 (30g coffee : 450g water)
روزا البرازيل

روزا البرازيل

روزا البرازيل

إسبريسو

Method
Rich and intense shot with balanced crema. Perfect for straight espresso or milk-based drinks.
Ratio
1:2 (18g coffee : 36g water)
🔥

V60 حار

Method
Clean and bright pour over method highlighting delicate flavors and aromatics.
Ratio
1:16 (20g coffee : 320g water)
❄️

V60 بارد

Method
Smooth and refreshing cold brew with sweet notes and low acidity.
Ratio
1:15 (30g coffee : 450g water)
سومطرة إندونيسيا

سومطرة إندونيسيا

سومطرة - إندونيسيا بلد المنشأ : إندونيسيا المعالجة : مجففة السلالة : ابيسينيا الإيحاءات : باشن فروت، تشوكلت، زبيب، كراميل، خوخ.

إسبريسو

Method
Rich and intense shot with balanced crema. Perfect for straight espresso or milk-based drinks.
Ratio
1:2 (18g coffee : 36g water)
🔥

V60 حار

Method
Clean and bright pour over method highlighting delicate flavors and aromatics.
Ratio
1:16 (20g coffee : 320g water)
❄️

V60 بارد

Method
Smooth and refreshing cold brew with sweet notes and low acidity.
Ratio
1:15 (30g coffee : 450g water)
فانتاستيكا كولومبيا

فانتاستيكا كولومبيا

فانتاستيكا كولومبيا

إسبريسو

Method
Rich and intense shot with balanced crema. Perfect for straight espresso or milk-based drinks.
Ratio
1:2 (18g coffee : 36g water)
🔥

V60 حار

Method
Clean and bright pour over method highlighting delicate flavors and aromatics.
Ratio
1:16 (20g coffee : 320g water)
❄️

V60 بارد

Method
Smooth and refreshing cold brew with sweet notes and low acidity.
Ratio
1:15 (30g coffee : 450g water)
قوجي اثيوبيا

قوجي اثيوبيا

قوجي اثيوبيا

إسبريسو

Method
Rich and intense shot with balanced crema. Perfect for straight espresso or milk-based drinks.
Ratio
1:2 (18g coffee : 36g water)
🔥

V60 حار

Method
Clean and bright pour over method highlighting delicate flavors and aromatics.
Ratio
1:16 (20g coffee : 320g water)
❄️

V60 بارد

Method
Smooth and refreshing cold brew with sweet notes and low acidity.
Ratio
1:15 (30g coffee : 450g water)
مزيج 23 سبتمبر

مزيج 23 سبتمبر

محصول حصري 23 سبتمبر (مزيج من المحاصيل الفاخرة)  250 جرام

إسبريسو

Method
Rich and intense shot with balanced crema. Perfect for straight espresso or milk-based drinks.
Ratio
1:2 (18g coffee : 36g water)
🔥

V60 حار

Method
Clean and bright pour over method highlighting delicate flavors and aromatics.
Ratio
1:16 (20g coffee : 320g water)
❄️

V60 بارد

Method
Smooth and refreshing cold brew with sweet notes and low acidity.
Ratio
1:15 (30g coffee : 450g water)
مزيج فورتشي

مزيج فورتشي

مزيج فورتشي

إسبريسو

Method
Rich and intense shot with balanced crema. Perfect for straight espresso or milk-based drinks.
Ratio
1:2 (18g coffee : 36g water)
🔥

V60 حار

Method
Clean and bright pour over method highlighting delicate flavors and aromatics.
Ratio
1:16 (20g coffee : 320g water)
❄️

V60 بارد

Method
Smooth and refreshing cold brew with sweet notes and low acidity.
Ratio
1:15 (30g coffee : 450g water)